В ІЛІТ відбувся день відкритих дверей (відео)

У День науки в Ірпінському ліцеї інноваційних технологій відбувся день відкритих дверей. Це сучасний навчальний заклад для школярів 7-11 класів. Тут їх навчають за оксфордською методикою. Аналогів ІЛІТу в Україні немає. Познайомитися з ліцеєм та його викладачами прийшли багато гостей. Батьки та їхні діти мали змогу не лише почути, а й цілком поринути у цікавий навчальний процес.

Марина, мешканка Ірпеня:

«Ми вже маємо досвід навчання в ІЛІТ, тому що моя старша донька тут навчається. Ми дуже задоволені як викладачами, так і системою організації навчального процесу».

Володимир, мешканець Ірпеня:

«Наша дитина захотіла сама сюди вступати з іншої школи. Бо на її сподівання тут буде кращий рівень знань».

У навчальних аудиторіях дітей вражали дослідами, інноваціями та перспективами. Кожен із них чітко розуміє, чого прагне від навчання в ІЛІТі.

Володимир, школяр:

«Я дуже хочу розвиватися у темі ІТ, писати скрипти в джаві наприклад, ось такого плану».

Марія, школярка:

«Тут є дуже класна розвинута англійська мова і підготовка до Кембріджу, яка мені дуже допоможе у майбутньому житті».

Марія Гостін, в.о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Надзвичайно багато заявок на вступ. Ми набираємо два сьомих класи, два восьмі класи і орієнтовно кілька місць буде дев’яті, десяті, одинадцяті. Але ми розуміємо, що місць на всіх не вистачить, тому ми проведемо вступне випробування, і 9 червня за результатами цих тестів діти будуть знати чи зараховані вони до ІЛІТу чи ні».

Цього ж дня в ІЛІТ завітав голова благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність», директор Французького інституту в Україні, колишній аташе із питань культури Матьє Арден. Він поділився з ліцеїстами власними порадами як стати лідером.

Мирослава, учениця ІЛІТу:

«Він казав – є місія, а є ціль. Місія – це те, що ти даєш, а ціль – це те що ти приймаєш».

Матьє Арден, голова благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність»:

«Ставили запитання і у процесі мого виступу, і у кінці. Я розумію, що їм було цікаво, і що вони хочуть стати потужними, цікавими лідерами. Це потрібно обов’язково, це потрібно Україні».

Нагадаємо, благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність» ще із минулого року активно допомагає будівельними матеріалами місту-герою Ірпеню. Наразі у співпраці з цим фондом завершують відновлення ЖК «Синергія 2+».

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Дуже знаково, що саме він був сьогодні у наших дітей, які послухали його історію з перших уст. В Ірпінь дуже багато приїжджає знакових людей і вони готові до співпраці і в такому напрямку».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300