В Ірпені, Боярці та Вишневому проходить дитячий турнір BeyBlade-2019

фотоБлейд

Сьогодні зранку в Ірпені, Вишневому та Боярці розпочався популярний серед дітей та підлітків турнір BeyBlade-2019.

Про це повідомив співорганізатор проекту, голова Інвестиційної ради Ірпінської міської ради Володимир Карплюк:

«Друзі, в Ірпені, Вишневому та Боярці стартувала подія, яку ми всі чекали цілий рік – великий дитячий турнір BeyBlade.

Я пам’ятаю, як десь 35 років тому грався у приблизно таку саму гру, але вона тоді називалася дзиґа. Як кажуть, нове — це добре забуте старе. Ця іграшка подобається нам та нашій громадській організації тим, що вона витягла, хоч частково, наших дітей з планшетів і телефонів. Ця гра – це гра «очі в очі», як колись була в нашому дитинстві. Тому бажаю дітям побільше таких розваг на вулиці з друзями, а не тільки зі скляними екранами. І бажаю, аби сьогодні кожен переміг по-своєму. Хай щастить!».

Він також нагадав, що в Ірпені дитячий турнір BeyBlade-2019 проходить на Центральній площі, у Боярці – на міському стадіоні, у Вишневому – в центрі міста, біля фонтану.

 «У нас тут дуже дружня, тепла атмосфера. Багато дитячої радості та енергії. Ласкаво просимо одразу після голосування на своїх дільницях приєднуватися до дитячого свята у своєму місті!» — запросив Володимир Карплюк мешканців Ірпеня, Вишневого та Боярки.

Як повідомлялося раніше, організаторами турніру BeyBlade-2019 другий рік поспіль виступають Володимир Карплюк і громадська організація «Нові обличчя Київщини» разом з інформаційним ресурсом Irpin Kids.

У вересні минулого року за підтримки громадської організації «Нові обличчя Київщини» та Володимира Карплюка в Ірпені відбувся перший великий дитячий турнір BeyBlade-2018. Тоді Ірпінь зібрав 500 учасників з усієї Київської області. Цього року турнір охоплює ще два міста – Боярку та Вишневе. У турнірі беруть участь понад 1500 юних гравців.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300