В Ірпені дівчата влаштували екстремальний «відпочинок» на залізниці

76442353

В Ірпені на Київщині двоє неповнолітніх дівчат влаштували екстремальний «відпочинок» між залізничними коліями. Про це повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

Правоохоронці отримали від чергового по залізничній станції Ірпінь повідомлення про те, що між коліями лежить людина без ознак життя. Таку інформацію йому передав машиніст поїзда.

Слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції, до якої долучились працівники ювенальної превенції, виявила двох 14-річних дівчат, що прилягли «відпочити» в заглибленні на відстані двох метрів від розвилки колій.

Поліцейські з’ясували, що дівчата не мали ніяких суїцидальних намірів. Як пояснили школярки, в такий дивний спосіб вони хотіли набратися сили, «відпочити від мирського життя».

«Дітей доправили до відділу поліції, куди приїхали за ними їхні батьки. Працівники ювенальної превенції провели з дівчатами роз’яснювальну бесіду щодо можливих трагічних наслідків такого небезпечного відпочинку. Вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виховання своїх дітей», – зазначається в повідомленні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300