В Ірпені на побаченні «кавалер» «приспав» даму та обікрав її квартиру (відео)

301163311 762340085095672 5356238835910326079 N

В Ірпені під час першого побачення «кавалер» підсипав своїй дамі в шампанське психотропні препарати та обікрав її помешкання. Про це повідомляє поліція Київщини.

«Ввечері – шампанське і квіти, зранку – розпач, зниклі речі, золото і коштовності. Саме так закінчилось романтичне побачення для цієї пані з Ірпеня. Зі своїм кавалером Олена познайомилась на вулиці та запросила додому. Скориставшись моментом, 51-річний Алі підсипав у спиртне сильнодіючі медпрепарати, а коли жінка втратила свідомість, обчистив квартиру», – розповів начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

На ранок 52-річна жінка прокинулась із симптомами отруєння й виявила зникнення золотих сережок, каблучок, браслета й телефона. Вона звернулася до поліції, й правоохоронці оперативно розшукали крадія – громадянина Азербайджану.

«Приємно бачити відповідальне ставлення мешканців будинку до заходів безпеки. Завдяки камерам відеонагляду на під’їзді оперативники отримали цінну інформацію та викрили зловмисника. Втім, легковажність деяких потерпілих до власної безпеки відверто дивує», – зазначив Нєбитов.

Правоохоронці перевіряють причетність «клофелінника» до скоєння аналогічних злочинів. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300