В Ірпені на вулиці Технологічній асфальтують другу смугу дороги (відео)

В Ірпені асфальтують дорогу на вулиці Технологічній. Частину однієї смуги майбутнього проспекту – від повороту на Ворзель до магазину «Фора» – заасфальтували ще минулого тижня. Зараз дорожники кладуть свіжий асфальт на другій смузі.

Сергій Пащинський, керівник генпідрядної організації:
«Тут передбачений шар асфальту товщиною сім сантиметрів. Але це асфальт МК – модифікований, з добавками. Цей асфальт витримує рівно у два рази більше навантаження і у два рази більший період експлуатації, ніж звичайний асфальт».

На час асфальтування дороги по Технологічній тиждень тому було повністю перекрито рух. Це спричинило кілометрові затори на центральній автомагістралі Ірпеня – вулиці Соборній.

Людмила, мешканка Бучі:
«Збільшилися затори. Як їдемо на роботу, то стоїмо в заторах – спочатку тут, біля «Жирафа», потім на світлофорах в Ірпені».

Олександра Страдецька, журналістка:
«Скільки ви в заторі стоїте вранці?

Віктор, мешканець Бучі:
«Хвилин 20–30. Машин багато, а дорога одна».

Сергій, мешканець Бучі:
«Там ремонтні роботи йдуть, тому все це природно, тут нічого не зробиш».

Основний потік транспорту – це машини, що їдуть через Ірпінь з Бучі на Київ. Це добре видно на моніторах Ситуаційного центру Ірпеня. У «Муніципальній варті» кажуть – дорога стоїть що вранці, що ввечері.

Роман Левенець, начальник Ситуаційного центру КП «Муніципальна варта»:
«Збільшення заторів відбувається у зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Технологічної в місті Ірпені: всі водії, які транзитом проїжджали по цій вулиці в Київ через Ірпінь з міста Бучі, зараз їдуть по вулиці Соборній. Дану картинку ми можемо спостерігати на відеостіні. Це відбувається як зранку, так і ввечері».

Стояти в кілометрових заторах залишилося недовго. Дорожники працюють із випередженням графіка, обіцяють заасфальтувати та відкрити ділянку другої смуги вже найближчим часом.

Сергій Пащинський:
«Думаю, що відкриємо рух до магазину «Фора» десь у середу-четвер, тобто вже три дні маємо зекономити. А там, дай Боже нам погоди, – ще два тижні, і ми встигнемо дійти до вулиці Джерельної».

Нагадаємо, ремонт Технологічної триває у два етапи. До Нового року планують повністю завершити ділянку від повороту на Ворзель до вулиці Джерельної. Другу частину – від Джерельної до Соборної – планують здати наприкінці наступного року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300