В Ірпені облаштовують новий тематичний сквер (відео)

В Ірпені на Київщині створюють новий тематичний сквер «Шкільний». Це навпроти 1-ї школи, що на вулиці Тургенєвській. Ідея такого кардинального оновлення зеленої зони належить міській раді спільно з інвестиційною групою «Молодість».

Володимир Співак, директор ТОВ «Інвестиційна група «Молодість»»:
«Компанія «Молодість» налаштована на те, щоб створювати якнайбільше зелених зон у цьому місті. І один із прикладів – це створення цього скверу, який слугуватиме людям, дітям із цієї школи, які будуть тут відпочивати».

У майбутньому сквері поки що ведуться підготовчі роботи: розчищають територію, прибирають сухостій, гілля. Після цього візьмуться за інфраструктуру. Оскільки сквер будується навпроти школи – дизайн буде відповідний. Всі роботи з будівництва та облаштування скверу триватимуть до кінця літа. А вже у вересні оновлена зелена зона буде готова зустрічати школярів.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми в цьому році відкриваємо величезний корпус школи, два додаткових спортивних зали, і при відкритті у нас буде ще й сквер, де зможуть бути і наші дітки, і батьки зможуть почекати дітей після школи. Я впевнений – навіть уроки природознавства можна буде тут проводити».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300