В Ірпені огороджують залізничний міст (відео)

Біля залізничного мосту в Ірпені встановлюють огорожу. Металевий паркан уже звели у внутрішній частині між коліями зворотнього руху. Це початок  спільних дій «Укрзалізниці» та Ірпінської міськради, щоб запобігти нещасним випадкам на небезпечних ділянках мосту.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради:
«Позавчора в нас була спільна нарада з представниками «Укрзалізниці»: приїжджав директор філії «Укрзалізниці» Артем Валерійович Миронович, поставив завдання своїм співробітникам у найкоротший час усе зробити. З нашого боку місцева влада пообіцяла сприяти. Ми вчора вже підвезли їм перших 500 кілограмів цементу, зараз привезуть пісок. Тобто у всьому, що потрібно від міста, ми йдемо назустріч, щоб максимально швидко все зробити».

Обмеження з’являться і з обох боків уздовж мосту та самих колій. Там установлять паркан завдовжки 60 метрів у напрямку Ірпеня і 150 метрів у напрямку Києва. Ініціювала убезпечення цього місця мама підлітка, який нещодавно тут травмувався. З криком душі вона й написала лист до «Укрзалізниці».

Ірина Мельник, мама травмованого підлітка:
«Протягом п’яти днів «Укрзалізниця» підписала доручення, і через п’ять днів після мого звернення вже почалися роботи».

Окрім того, місто планує встановити на мосту ще й камери відеоспостереження. Сигнал із них надходитиме на пост «Муніципальної варти». А ще, аби запобігти трагедіям, мобільні бригади проводитимуть профілактичні зустрічі зі школярами.

Антон Головенко:
«Вже, до речі, до нас поступили заявки на проведення таких відкритих уроків. Я думаю, вони будуть дуже цікаві, емоційні. Тому що ми будемо говорити не щось умовне по Україні, а з прив’язкою саме до об’єктів небезпеки в нашому місті».

Нагадаємо, на цьому мосту нещодавно загинув підліток. Сину Ірини, який отримав 40% опіків тіла та забій внутрішніх органів, пощастило – його життю вже нічого не загрожує. Мама каже – зараз хлопчик проходить курс реабілітації.

Ірина Мельник:
«Він хвилюється за своє життя, обговорює це з друзями і всім може довести, що так робити не варто».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300