В Ірпені оштрафували чоловіка, який у центрі міста ламав тую на закуску до пива

Photoeditorsdk Export 2020 03 30t122714.574

Співробітники ірпінської «Муніципальної варти» та поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, який нищив у місті зелені насадження. Про це «Мунварта» повідомила у своїй групі в соцмережі «Фейсбук».

«Інспектори «Муніципальної варти» стали свідками того, як невідомий чоловік ламає гілки висадженої на площі (центральній площі міста — ред.) декоративної туї. На питання, навіщо він це робив, чоловік цілком серйозно відповів, що відламав гілку собі… на закуску до пива, бо нічого іншого в нього не було!» — розповідається повідомленні.

Як виявилось, це була не єдина шкода, заподіяна любителем пива: в його сумці були викопані з корінням нарциси та молода туя. «Правопорушник розповів, що вкрав їх у парку, а також зізнався, що минулого вівторка поцупив магнолію з парку ім. Правика. Перелічене цей унікальний персонаж викопав не на закуску до алкогольних напоїв, а щоб подарувати своїй жінці», — зазначили в «Мунварті».

Для встановлення особи чоловіка була викликана поліція. Правоохоронці склали адмінпротокол за розпиття пива в громадському місці (за ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення), а інспектори «Муніципальної варти» — адмінпротокол за незаконне нищення зелених насаджень (ст. 152 КУпАП).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300