Реклама

В Ірпені планують створити «Ірпінь Ветеран Хаб» (відео)

До Дня визволення Ірпеня від російських окупантів у громаді планують відкрити Центр підтримки ветеранів «Ірпінь Ветеран Хаб». Його допоможе створити чеська компанія «AKM Group». Відповідний меморандум сьогодні підписали між цією компанією, громадською організацією «Ветеранська родина» та Ірпінською міськрадою.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Наші друзі будуть робити такий простір для хлопців, які можуть прийти трохи відпочити, перезавантажитись. Там буде і психолог. Таке місце, де можуть усі поспілкуватися».

За словами голови громадської організації «Ветеранська родина», приміщення для такого простору вже знайшли і зараз розпочинатимуть робити там ремонт. Саме такі роботи й допоможе профінансувати чеська компанія.

Борис Балмасов, голова ГО «Ветеранська родина»:

«Я хотів би подякувати «АКМ Group» за таку допомогу, реалізацію такого масштабного проєкту. Ми про це давно спілкувалися, думали, планували, як це все зробити. Це дуже велика соціальна підтримка ветеранам. Інтеграція в цивільне життя».

Керівник компанії AKM GROUP Володимир Клепетко зазаначив, що створення в Ірпені такого ветеранського хабу є і для їхньої компанії важливим соціальним проєктом.

Володимир Клепетко, директор «AKM GROUP-CZ»:

«Ми з Україною практично з перших днів великої війни, поставляючи озброєння і боєприпаси провідних світових виробників. Ми вдячні Героям Ірпеня, які не пустили ворога в столицю України – Київ. Ми вдячні також воїнам з Ірпеня, які зараз захищають Україну. Ми знаємо, Ірпінь – це місто-Герой, і нам приємно співпрацювати з Вашим містом, яке за 10 років стало справді європейським містом України»,— акцентував директор «AKM GROUP» Володимир Клепетко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!