В Ірпені почали готуватися до наступного опалювального сезону (відео)

Олександр Костюк, директор КПП «Теплоенергопостач»:

«Ця підготовка до зими буде простішою, ніж була минула. Тоді ми роботу розпочали вчасно. Колектив зібрали. Усі молодці, усі приїхали. Але була робота іншого характеру. Порозбирати завали, будівельне сміття з котелень. Котельні у нас не було жодної, яка б не постраждала».

Минулу зиму ірпінці пережили зі стабільним теплом. І щойно завершився опалювальний сезон, як тепловики готуються вже до наступного. Найстаріша котельня Ірпінської громади розташована на 8-ій Лінії. Їй вже майже 50 років. Це – єдина котельня серед 38 об’єктів «Ірпіньтеплоенергопостачу», де ще можна побачити раритетні котли. Такі собі замуровані газові печі радянських часів.

Ігор Хвойницький, майстер дільниці:

«Вони працюють нормально. Стабільно. Просто вже прийшов час їх демонтувати, замінювати на нові, сучасні».

Наступну зиму обігріватимуть домівки ще ці печі.А потім котельню планують модернізувати, зробити такою ж сучасною, як і інші об’єкти підприємства. А поки що тут поміняли автоматику, датчики, запальники, і нехай служить свою останню службу. Одночасно обстежують й інші котельні.

Олександр Костюк, директор КПП «Теплоенергопостач»:

« Зараз побачили слабкі місця по запірній арматурі. Десь ремонт щитових,  заміна електричних мереж наших внутрішніх, на котельнях. Перепади напруги – все це ми витримали. Дуже потужно підтримала й  міська рада, міський голова. Забезпечили генераторами. Тому у лютому місяці відключення електроенергії вже були не страшні для нашого підприємства».

А ще зараз знімають вузли обліку газу і віддають їх на державну повірку, як того вимагає законодавство. Але один із найвідповідальніших моментів і найнеобхідніших для якісного опалення — це промивка котлів. Нам пообіцяли запросити і показати наступного разу, як відбувається цей процес.

Олександр Костюк, директор КПП «Теплоенергопостач»:

«По нашому графіку будемо йти, щоб до нового опалювального сезону виконати усі наші заплановані роботи».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300