В Ірпені почали проектувати нову школу мистецтв

Photo 2023 03 06 08 51 59

В Ірпені планують побудувати нову велику школу мистецтв, де окрім навчанню гри на музичних інструментах та вокалу, планують започаткувати такі напрямки мистецької освіти як хореографія та образотворче мистецтво. Заклад уже почали проєктувати. Про це розповіла начальниця відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

«Ще до війни ми мріяли про нову школу мистецтв. Не тільки мріяли, але уже і мали декілька варіантів по її розміщенню та навіть попередні проєкти. Існуюче приміщення вже давно дуже тісне для нашої школи, воно не дає можливості проводити на повну силу ряд заходів, працювати за зручним графіком…Після військових дій в Ірпені приміщення школи вціліло і знову використовує свій ресурс на 120%, але з тими ж проблемами», — зазначила Антонюк.

Тому, за її словами, за підтримки Інвестиційної ради Ірпеня уже почалося проектування принципово нового, сучасного закладу початкової мистецької освіти для мешканців Ірпінської громади.

«Війна не може позбавити нас можливості створити найкращі умови для навчання наших майбутніх митців, культурної і духовної еліти України», — додала Євгенія Антонюк.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300