В Ірпені почали робити ПЛР-тести на коронавірус

Photoeditorsdk Export 2020 05 12t172818.435

Лабораторно-діагностичний центр «НеоЛаб» почав проводити тестування на COVID-19 методом ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції). Ірпінське відділення мережі, що на вул. Пушкінській, 78 – перше в Україні, де лабораторія запровадила таку послугу.

«Зупинити розповсюдження коронавірусної інфекції — це те, в чому сьогодні зацікавлена вся країна. Лабораторія «НеоЛаб» — не виняток. Точне діагностування і вчасне виявлення захворювання є найважливішим у боротьбі з COVID-19. Саме тому ми придбали все необхідне сучасне обладнання і запровадили послугу ПЛР-тестування в нашій лабораторії в Ірпені. Таке тестування є надзвичайно точним, тому пацієнт буде на 100% упевненим у своєму діагнозі, а відтак буде призначене правильне лікування», — зазначила журналістам ITV генеральна директорка «НеоЛаб» Ірина Коробкіна.

За її словами, для виконання аналізів на наявність коронавірусної інфекції SARS-CoV-2 лабораторія отримала офіційний дозвіл від Київського обласного лабораторного центру. Виконання такого тесту триває 48 годин. Для цього пацієнт має здати в лабораторії свої біологічні зразки — мазок із носоглотки.

Окрім ПЛР-діагностики, в лабораторії також можна зробити й експрес-тест на COVID-19. Вартість експрес-тесту – 750 грн; тестування ПЛР-методом – 2 200 грн.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300