В Ірпені починають збір матеріалів, які свідчать про злочини окупантів

Photoeditorsdk Export 75

Відділ культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради розпочинає збір матеріалів і предметів, які свідчать про злочини російської армії під час воєнних дій на території Ірпінської громади. Про це повідомила у фейсбуці керівниця відділу Євгенія Антонюк.

«Якщо ви стали свідком і маєте фото, відеофіксацію подій періоду окупації, наслідків агресії російських військ на території Ірпінської громади, просимо повідомити на пошту [email protected]. Також це можуть бути усні чи письмові свідчення потерпілих, предмети, які свідчать про воєнні злочини», – йдеться в повідомленні.

Матеріали, які будуть зібрані, використовуватимуться для краєзнавчих досліджень, виставок, презентацій, написання книг із історії міста, альманаху історичних подій тощо.

«Запрошуємо долучитися всіх жителів громади, які знайдуть час та можливість посприяти у зборі свідчень та експонатів, а також допомагали фіксувати воєнні злочини», – зазначила Євгенія Антонюк.

Детальнішу інформацію можна отримати за номером телефону (099)1640343. Дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300