В Ірпені починають збирати книги для майбутніх мешканців модульного містечка

295805277 534261668485545 9064614095816568996 N

В Ірпені починається збір книг для майбутніх мешканців модульного містечка, яке відкриється наступного тижня. Про це повідомила депутатка Ірпінської міської ради, керівниця відділу культури, національностей і релігій Євгенія Антонюк.

«Ірпінь! Друзі! Колеги! Я вже багато разів переконалась, що тільки разом ми сила! Тому знову звертаюсь до вас! На наступному тижні в Ірпені відкривається модульне містечко для наших мешканців, які втратили житло. Є наміри створити на території містечка власну бібліотечку. Я знову оголошую про збір книжок українською мовою і вірю, що ми з цим впораємося. Потребуємо книг і для дорослих, і для дітей. Усіх, хто бажає долучитися, прошу принести книги до 3 серпня до Ірпінської міської публічної бібліотеки імені Максима Рильського та залишити в краєзнавчій кімнаті», – написала Антонюк у фейсбуці.

Вона також зазначила, що на її прохання про підтримку цієї ініціативи вже відгукнулися видавництва «Саміт-книга» і «Перун», книгарня «Katebooks» та Українська бібліотечна асоціація.

Крім того, Євгенія Антонюк нагадала, що у фоє бібліотеки продовжується збір російськомовних книг для здачі на макулатуру. Виручені кошти спрямовуються на потреби українських військових.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300