Реклама

В Ірпені понад тисяча інвесторів отримали ключі від власного житла (відео)

Уже зовсім скоро Оксана та Віталій переїдуть із Києва в Ірпінь. З вікна їхньої нової квартири видніється ірпінська набережна. Тут до неї рукою подати.

Оксана та Віталій Данкевичі:

«Ми спочатку закохались у набережну, а потім вже в компанію «Молодість». Ну і ми коли купували, тут ще нічого не було, ще до війни, ми інтуїтивно вибирали цю ділянку».

Серед щасливих власників нового житла в Ірпені і  родина Сєвкових – Марія, Микита і їхня маленька донечка Емілія.

Марія та Микита Сєвкові:

«Ще на самому початку, коли навіть котловану не було, ми брали цю квартиру і так чекали. Коли війна почалася, було дуже багато переживань у всієї сімї, але сьогодні – найщасливіший день у нас, мабуть. Все дуже гарно! Це найкращий ЖК, який ми бачили. Те, що я бачив, як будували ці будинки – це дуже гарна кладка. У мене батько будівельник, то він казав, що це дуже гарні ЖК, дуже гарно збудовані».

Житлові комплекси «Олімп» та «Молодість» розташовані відразу на в’їзді в Ірпінь зі сторони Києва.  В інвестиційній групі «Молодість», яка зводила їх, кажуть, що це одна з головних родзинок цих ЖК.

Володимир Карплюк, співзасновник Інвестиційної групи «MOLODIST»:

«Тут дуже класне місце розташування: він, з одного боку, наче поруч із центром, фактично стоїть на центральній вулиці Соборній. З іншої сторони — він фактично один із перших на виїзд з міста, тобто тим людям, яким треба бути мобільними, їм дуже зручно добиратися до Києва. А ще з третьої сторони він підходить всім тим, хто хоче жити в рамках рекреаційної зони, тому що тут є вихід на ірпінську набережну, на річку Ірпінь».

Особливу увагу в ЖК «Олімп» та «Молодість» привертає прибудинкова територія. Здається, тут є все для комфортного життя. Дитячі майданчики і спортивні тренажери, затишні зони відпочинку, зелені алеї для прогулянок, стильний ландшафтний дизайн.

Володимир Співак, директор Інвестиційної групи «MOLODIST»:

«Цей комплекс створений для того, щоб люди мали між собою комунікацію, спілкувалися, щоб сусіди максимально насолоджувались проживанням, а дитячі майданчики були створені так, що кожна локація різна, щоб діти бігали з одної до другої локації, катались на самокатах, на роликах».

Ігор, інвестор:

«Можна засмагати, можна займатися, тут дуже красиво, ландшафт дуже красивий, зона відпочинку дуже приємна і затінок зранку, хтось, мабуть, каву тут буде пити, дуже красиво!»

Андрій, інвестор:

«Дуже гарно, чесно, не очікував, що буде так, як на рендерах, тим паче через війну зрозуміло, що є свої особливості в будівництві, дуже приємно, що забудовник виявився доброчесним і виконав, я вважаю, на 100% свої зобов’язання».

А ще тут у дворах ви не побачите автомобілів. Комплекси зведені за принципом «двір без авто». Великий паркінг будують за межами комплексу.

Антон Мирончук, співзасновник Інвестиційної групи «MOLODIST»:

«Саме в цьому комплексі розміщений найбільший паркінг в Ірпені, який вже майже готовий – на 2 тисячі автомобілів. Комплекс побудований по принципу місто в місті – він забезпечений комерційними приміщеннями для аптек, для магазинів, для дитячих секцій, абсолютно для всього набору, що може знадобитись мешканцям під час проживання».

Минулого року інвестиційна група «Молодість» отримала від Конфедерації будівельників України відзнаку IBUILD у номінації «Житловий комплекс 2023». У «Молодості» кажуть, меж досконалості немає, тому продовжують роботу і вже до кінця цього року планують ввести в експлуатацію другу чергу житлового комплексу «Молодість».

Микола Площик, керівник відділу операцій з нерухомістю ІГ «MOLODIST»:

«Сьогодні ми вручаємо ключі від першої черги ЖК «Молодість», але є ще друга і третя черга. Друга черга має ввестися в експлуатацію до кінця цього року і ми уже розпочали роботи над третьою. Квартири в ЖК «Молодість», перша черга, та перша та друга черга в ЖК «Олімп» доступні по державних програмах єОселя та єВідновлення. Приходьте, дивіться, у нас дуже круті будинки, ландшафтний дизайн, інфраструктура, ви будете задоволені!»

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!