В Ірпені поновлюють дорожню розмітку (відео)

Дорожня служба комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь»» (Київщина) поновлює розмітку на вулицях міста. Цей процес відбувається щороку, адже з часом вона стирається. Традиційно розпочинають із центральних вулиць Ірпеня.

Євгеній Вуйчак, майстер дорожньо-експлуатаційної дільниці КП «УЖКГ «Ірпінь»»:
«Робимо розмітку пішохідних переходів раз – максимум двічі на рік – у залежності від інтенсивності руху на конкретній вулиці. Робимо це для безпеки громадян, щоб могли перейти дорогу і в нічний, і в денний період».

Перш ніж фарбувати, розставляють фішки та знак «дорожні роботи», очищають пішохідний перехід від пилу. Заправляють фарбу в спеціальну машинку і за допомогою трафарету наносять розмітку.

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»» із питань благоустрою міста:
«На кожній вулиці в першу чергу будуть поновлені пішохідні переходи. Потім буде зроблена осьова розмітка, а потім – пофарбовані дорожні борти в жовтий і білий колір».

Варто нагадати, що дорожня служба в місті була створена у 2015 році. Тоді ж придбали обладнання для нанесення розмітки. З того часу комунальники самостійно виконують роботи, до яких раніше долучалися підрядники.

Дмитро Сухомлин:
«Вулиць дуже багато і роботи дуже багато в нас попереду, але ми впораємося. Ми це робимо щороку. Ми розуміємо, що від нашої роботи, від безпеки руху залежить життєдіяльність міста».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300