Ірпінська агенція розвитку відкриває курси фандрейзингу

Photoeditorsdk Export (91)

Цієї осені громадська спілка «Ірпінська агенція розвитку» за підтримки міської ради запускає нову інтенсивну модульну експрес-програму «Іrpin Fundraising School», яка навчатиме мистецтва фандрейзингу. Таку інформацію розмістила в соцмережі голова спілки Оксана Нечитайло.

Завдяки цьому курсу охочі зможуть «отримати як теоретичні, так і практичні навички для створення власного успішного проекту в будь-якій сфері», навчаться залучати ресурси для реалізації будь-якої цільової програми чи проекту, професійно аналізувати ефективність діяльності вже існуючої організації, знаходити нові ідеї для створення безпрецедентних проектів, розробляти бізнес-плани та підбирати відповідну форму зовнішнього фінансування.

«Якщо хоча б один з пунктів викликає бажання пірнути у цікавий світ фандрейзингу, тоді встигніть зареєструватися до 30 вересня», – зазначила Оксана Нечитайло.

Нагадаємо, минулої осені Ірпінська агенція розвитку організувала Школу ґрантрайтингу. У кінці курсу, 1 грудня, в Ірпені був проведений Перший регіональний бізнес-форум, під час якого випускники школи отримали дипломи.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300