В Ірпені презентували книгу дев’ятирічної письменниці

Book

Юна мешканка Ірпеня Діана Суботіна представила свою першу книгу «SUMMER – то маленьке життя або мої канікули». Презентація відбулася в Ірпінській дитячій бібліотеці.

У книзі Діана описала найочікуваніший період року для кожного школяра — літні канікули.

«Незважаючи на війну, дівчинка описує в ній мирні і затишні спогади свого дитинства. Дякую родині Діанки за те, що допомагаєте їй вирости не тільки у сімейному затишку, а й розвиваєте здібності та надихаєте творити далі. Сподіваюсь, що коли вона виросте і стане видатною українською письменницею, то обов’язково буде презентувати свої книги і в Ірпені», — поділилася своїми думками про книгу і авторку начальниця відділу культури національностей і релігій Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

Почесними гостями презентації стали українська письменниця Лариса Ніцой і виконавча директорка Благодійного фонду «Бібліотечна країна» Люсьєна Шум. Вони разом із друзями, однокласниками й родичами Діани привітали юну письменницю з дебютом.

Діана Суботіна навчається у четвертому класі TGI Academy в Ірпені. Окрім написання власних творів, захоплюється також футболом, грою на гітарі та оригамі.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300