В Ірпені презентували осередок всеукраїнської жіночої асоціації (відео)

В Ірпені на Київщині зібралися «ангели Сонячного міста» – так назвали себе членкині місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація жінок України «Дія», презентація якого відбулася в центральній міській бібліотеці.

«Сьогодні ми презентуємо організацію «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння». Це вже величезне об’єднання на рівні країни – на сьогодні є 21 осередок по всій Україні. Це об’єднання всіх жінок заради гарної доброї справи», – розповіла засновниця ірпінського осередку «Дії» Віолетта Кременчук.

«Чому саме наша команда стала осередком дієвих жінок у Приірпінні? Тому що кожна з нас у своєму напрямку, у своїй спеціальності є лідеркою: це дівчата-спортсменки, це дівчата з місцевого самоврядування, це представниці сфери мистецтва, які вже багато років працюють на благо нашого міста», – зазначила засновниця спортклубу «Територія спорту» Олеся Олійник.

На презентації представили бурштинового ангела. «Резиденція ангелів відкривається дуже потужним ангелом – його фреска у Видубицькому монастирі має вже відлік у тисячу років. Відтворена в українському бурштині – в сонячному камені – ця мозаїчна робота сьогодні презентується тут», – повідомила голова Асоціації «Український бурштиновий світ» Галина Симха.  

«Ірпінь – це Сонячне місто. Тут у нас є і Носов, і його Незнайко. І ми, як ангели, хочемо принести сонце в кожен дім і зробити світ кращим. Хоча б почати з нашого маленького прекрасного міста», – сказала Віолетта Кременчук.

Очільниці представлених на зустрічі організацій підписали Меморандум про співпрацю. З початком роботи осередку ірпінських жінок привітали у відеозверненні колежанки з Херсону та голова Асоціації жінок України «Дія» Наталія Делієва.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300