В Ірпені продовжать реконструкцію каналізаційного колектора

виконком 23

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради було затверджено проектно-кошторисну документацію продовження реконструкції самоплинного каналізаційного колектора по вулицях Соборній та Єсеніна в Ірпені. На це з міського бюджету планують виділити 4 млн 900 тис. грн.

«Ми продовжуємо переукладати той центральний колектор, який обслуговує весь Ірпінь, Гостомель, Ворзель та Бучу. Роботи там зупинилися, бо чекали на проектний висновок, вони будуть продовжені на вулиці Єсеніна й наступного року – далі», – пояснив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

Він додав, що на реконструкцію колектора «область обіцяла виділяти гроші, але в цьому році, як і в минулому, не дала жодної копійки». «Будемо сподіватися, що наступного року нам дадуть гроші, щоб закінчити цей колектор», – зазначив посадовець.

Також міськвиконком затвердив проектно-кошторисну документацію низки капітальних ремонтів та заходів із благоустрою, зокрема, капремонту дороги по вул. Єрощенка (від будинку №17 до вул. Південної), паркану школи №2, покрівлі гінекологічного відділення Ірпінського пологового будинку у Ворзелі та кімнат у гуртожитку по вул. Тургенєвській; облаштування газону з посадкою дерев і кущів біля бювету на 10-й лінії, благоустрою зелених зон біля залізничного переходу по вул. Вокзальній у Коцюбинському тощо.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300