Реклама

В Ірпені проведуть громадські слухання щодо облаштування заказника «Криничка» і скверу «Новооскольський»

В Ірпені проведуть громадські слухання щодо облаштування заказника «Криничка» і скверу «Новооскольський»

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин запросив містян на громадські слухання щодо облаштування гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка» та скверу «Новооскольський». Про це він написав у соцмережі за результатами зустрічі з активістами й проектантами.

«Відбулася фінальна зустріч із захисниками та проектантами з облаштування гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка» та скверу «Новооскольський». 16 листопада об 11.00 запрошуємо всю активну ірпінську громаду приєднатись до громадських слухань у сквері «Новооскольський» навпроти ЖК «Синергія-2» і разом створити нову оздоровчу візитівку Ірпеня!» – зазначив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, в кінці вересня на території гідрологічного заказника «Криничка» ірпінці провели толоку, ініційовану комунальним підприємством «Муніципальна варта»: очистили місцину від сміття, встановили охоронні й заборонні знаки й обмежувальні стовпчики, замінили інформаційний щит, ліквідували місця розведення вогнищ і висадили більше тридцяти молодих сосен.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!