В Ірпені проведуть громадські слухання щодо облаштування заказника «Криничка» і скверу «Новооскольський»

Photoeditorsdk Export 2019 11 14t191155.353

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин запросив містян на громадські слухання щодо облаштування гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка» та скверу «Новооскольський». Про це він написав у соцмережі за результатами зустрічі з активістами й проектантами.

«Відбулася фінальна зустріч із захисниками та проектантами з облаштування гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка» та скверу «Новооскольський». 16 листопада об 11.00 запрошуємо всю активну ірпінську громаду приєднатись до громадських слухань у сквері «Новооскольський» навпроти ЖК «Синергія-2» і разом створити нову оздоровчу візитівку Ірпеня!» – зазначив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, в кінці вересня на території гідрологічного заказника «Криничка» ірпінці провели толоку, ініційовану комунальним підприємством «Муніципальна варта»: очистили місцину від сміття, встановили охоронні й заборонні знаки й обмежувальні стовпчики, замінили інформаційний щит, ліквідували місця розведення вогнищ і висадили більше тридцяти молодих сосен.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300