В Ірпені провели День кар’єри і «Ярмарок вакансій» для 600 безробітних і школярів

Photoeditorsdk Export 2019 09 25t152935.706

Фахівці Ірпінського міського центру зайнятості за підтримки управління освіти і науки Ірпінської міськради організували День кар’єри та «Ярмарок вакансій» для 300 шукачів роботи та понад 300 школярів. Про це повідомляється на сторінці центру зайнятості у Facebook.

«Сьогодні вам готові запропонувати роботу 28 роботодавців із числа успішних підприємств Київщини. Я впевнений, що кожен із вас знайде серед них свою!» – сказав, відкриваючи захід, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.

У «Ярмарку вакансій» узяли участь представники «Ощадбанку», торговельних мереж «АТБ маркет» і «Ашан», ПрАТ «Ветропак Гостомельський склозавод», ТОВ «Планета пластик», НВП «Темп 3000», ТОВ «Екософт», групи компаній ЮТЕМ та ін. Вони запропонували загалом більш ніж 600 актуальних вакансій.

Водночас 48 навчальних закладів Київщини провели для школярів майстер-класи та презентували їм свої факультети й спеціальності. Серед них – Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, Університет Конкордія та інші.

Також свої послуги презентували фахівці служби зайнятості, які провели для гостей консультації з питань професійної підготовки, пошуку роботи та ефективного працевлаштування.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300