В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

2024 04 18 10.44.44

Добровольче формування Ірпінської громади та Муніципальна варта провели навчальні тренування з тактичної підготовки для учасників гри «Джура». Про це повідомили на офіційному сайті КП «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради.

В навчальних заняттях приймали участь рої закладів загальної середньої освіти громади: Ліцей №1, Ліцей №2, Ліцей №3, Ліцей «Лінгвіст», «ІЛІТ», Ліцей «Мрія», ІАЛ НУБіП, Гімназія «Освіта», Михайлівсько-Рубежівський ліцей і Козинцівська гімназія.

«Молодь вивчала стійки для стрільби, бойовий порядок, пересування зі зброєю у різних напрямках, приймання та синхронне виконання роєм команд командира, злагодження в групах та комунікацію», — розповіли у Мунварті Ірпеня.

Практичні та теоретичні навчання проходять згідно графіку Управління освіти і науки Ірпінської міської ради заради виховання у юнацтва свідомого виконання свого громадянського обов’язку та формування ведучих мотивів до оволодіння військовими знаннями, а також підготовки до регіонального етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «ДЖУРА».

Нагадаємо, «Сокіл» («Джура») — це державна система виховання молоді, яка діє протягом всього навчального року і має на меті виховання в учнівської молоді патріотизму, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, високих морально-психологічних якостей, самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя тощо.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300