В Ірпені пройшов «Рудий фест» (відео)

В Ірпені на Київщині пройшов «Рудий фест» – перший театральний фестиваль звітних вистав творчого простору «Руда ворона» під символічним гаслом «Відчуй свою унікальність».

Анна Король, організаторка «Рудого фесту»:
«Мабуть, пошук свого призначення впродовж життя найбільш важливий, і театр у цьому допомагає – я впевнена. Тому що він творить дива і з дітьми, і з дорослими».  

Творили дива на сцені Центрального будинку культури протягом двох днів 12 колективів творчого простору. Ірпінському глядачеві представили 12 вистав. Переживань, вражень і спалахів натхнення вистачило на всіх.

Василь Чернявський, журналіст:
«Складно бути принцесою?»

Софія Дубініч, акторка творчого простору «Руда ворона»:
«Звичайно! Ясна річ, треба бути і ввічливою, і все інше. І оце перевтілення з піратки в принцесу було складно відіграти. Але все одно кайфово».

Василь Чернявський:
«Як до ролі готувався? Переглядав фільми Джонні Деппа?»

Максим Гонгало, актор творчого простору «Руда ворона»:
«Ні, просто готувався, тренувався. Хода мені далася дуже важко».

Василь Чернявський:
«Чому? Ти в душі не пірат?»

Максим Гонгало (сміється):
«Просто важко так іти».

Легкості додавала навдивовижу доброзичлива публіка, яка з захопленням спостерігала за всім, що відбувається на сцені. Все це додавало юним артистам неабиякого азарту і запалу.

Наталя Черкашина, акторка творчого простору «Руда ворона»:
«У нас завжди така дружня атмосфера, тепло, ми тут як одна велика родина. Тому тут дуже круто».

Окрім незабутніх вражень, кожен учасник фестивалю отримав диплом і медаль на згадку про «Рудий фест», який організатори планують надалі проводити щорічно.  

Анна Король:
«І товариство «Відважних», і компанія «Global Development» допомогли нам фінансово для того, щоб ми могли організувати такі фестивалі з подарунками, з якісним світлом, музикою. Усе це завдяки їхній допомозі. Дуже вдячна, дякую від душі! І дуже сподіваюся, що наше співробітництво й підтримка буде і в наступні роки. І ми все зробимо для того, щоби в Ірпені театральне мистецтво процвітало».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300