В Ірпені пройшов Всеукраїнський вокальний конкурс «Vocal magic of Ukraine»

78273689 1712105002254623 6916476073458794496 O

Ірпінчанка Надія Довбуш і бучанка Валерія Білоус здобули Ґран-прі на І Всеукраїнському вокальному конкурсі «Vocal magic of Ukraine», який відбувся в Ірпені на Київщині. Усього у творчому змаганні взяли участь 45 співаків із Ірпеня, Києва, Ворзеля, Гостомеля, Бучі, Миколаєва й Полтави. Про це сьогодні, 2 грудня, повідомили організатори конкурсу Андрій Бабич і Лілія Нємченко.

Конкурс проходив у Центральному будинку культури Ірпеня. Перші місця в різних номінаціях посіли декілька ірпінців: Дарина Зінченко, Марія Хоха (Ірпінська дитяча школа мистецтв ім. М. Вериківського), ансамбль «Співоцвіт» (Ірпінський центр позашкільної освіти) та Анастасія Куц.

Також перші премії здобули Владислав Ковальчук, Анастасія Луговська, Вероніка Моспан, Божена Бондаренко, Гордій Москаленко (Київ), Жозефіна Сарнавська та Злата Суслова (Буча).

«Надзвичайно талановиті діти приїхали показати свої вокальні здібності. Дехто виходив на сцену вперше, у когось був великий досвід виступів, але всі співали з душею і трепетом», – розповіла Лілія Нємченко.

Виступи конкурсантів судило зіркове журі: актор і режисер, народний артист України Володимир Талашко, співачка й актриса, заслужена артистка України Астрая, заслужена діячка мистецтв України, доктор філософії, професор кафедри режисури та акторської майстерності Інституту сучасного мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Світлана Садовенко, провідна солістка Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України, доцент кафедри академічного та естрадного вокалу Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, лауреат багатьох пісенних фестивалів Олена Лукашова, директор Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського, викладач вищої категорії по класу сольного співу, викладач-методист Наталія Дидикіна, автор і виконавець пісень, організатор музичних фестивалів Ярослав Гавюк, керівник студії театру і кіно «Ромео і Джульєта», режисер театру «Скло», актриса Ірина Карпенко, співачка, композитор, актриса Ula, телеведуча Юлія Полуянська.

Ведучим «Vocal magic of Ukraine» був актор і журналіст ITV Василь Чернявський.

Конкурс відбувся за сприяння Ірпінської міської ради.

Фото Світлани Шилової

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300