В Ірпені приймають заявки на участь в Установчих зборах нової Молодіжної громадської ради

Depositphotos 3987169 Stock Illustration Diversity Show Of Hands

Ініціативна група зі створення Молодіжної громадської ради при Ірпінському міському голові починає відбір учасників Установчих зборів, під час яких буде сформовано новий склад МГР. Про це повідомила пресслужба Ірпінської міської ради.

Зазначається, що подати заявку на участь в Установчих зборах можуть молоді люди віком від 14 до 35 років, які самостійно виявляють ініціативу щодо роботи в складі Молодіжної ради, та представники інститутів громадянського суспільства, що діють у сфері молодіжної політики на території Ірпінської громади.

Заявки приймаються за гугл-формою до 9 серпня включно. Установчі збори відбудуться 12 серпня.

«Участь у майбутній Молодіжній раді – це можливість для молоді використовувати реальні інструменти впливу, доносити свій голос та імплементовувати ініціативи в реальність, а також розвиватися та реалізовувати себе. Активність у процесах Молодіжної ради надасть її майбутнім учасникам різноманітні знання, практичний досвід та можливості, а також нові навички в комунікації, адвокації, організації і не тільки!» – зазначається в повідомленні.

З питаннями, що можуть виникнути у процесі подання заявки, потрібно звертатися до відділу організаційної роботи, внутрішньої політики та інформаційного забезпечення Ірпінської міськради. Тел. (04597) 67-407, електронна пошта [email protected].


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300