В Ірпені ремонтують периферійні вулиці

В Ірпені продовжують активно оновлювати дороги. Робота не припиняється ні на день. Зараз відійшли від центру і взялися за потаємні куточки міста – за вулиці, які йдуть коренями вглиб.

Олександр Маркушин, перший заступник міського голови:  
«Тут майже не було дороги. Люди зверталися, і два тижні тому ми провели збори та вирішили зробити освітлення, бо його теж не було, і дорогу. Прийшов підрядник, домовилися, що за два місяці буде дорога. Але попросили підрядника, і він за власні кошти почав робити – і вже через два тижні буде дорога, в суботу буде асфальтування».

Що найприємніше для мешканців вулиці Лисенка (колишня Надсонова) – тут нарешті зробили освітлення.  

Владислав Зелінський, мешканець Ірпеня:
«Я 50 років тут живу – вперше на нас звернули увагу. Оце вулиця Лисенка, якою ще два тижні тому неможливо було проїхати танком – тут були страшенні обвали, внизу проходять комунікації. І тільки завдяки нашій владі за два тижні ми вже бачимо, що роботи не просто ведуться, вони ведуться такими темпами, що завтра-післязавтра там будуть уже класти асфальт».

Уже традиційно за якістю виконання робіт слідкує «Ірпіньжитлоінвестбуд».

Ігор Дворніков, директор комунального підприємства  «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«Як завжди, контролюємо якість виконання робіт на кожній такій вулиці. Це дуже гарно, що в Ірпені ми не тільки робимо якісь ремонтні роботи на існуючих дорогах, але в цьому році дуже багато зробили доріг там, де їх ніколи не було. Був пісок, була якась тимчасова доріжка, але зараз ми асфальтуємо. І це дуже добре, що місто розвивається».

Протягом літа зроблять ще не одну вулицю. Тож зберігайте терпіння – далі буде ще краще.

Олександр Маркушин:
«Робиться зараз вулиця Варшавська, 11-та лінія вже майже закінчена – я вважаю, що до кінця тижня закінчать асфальтування, і ми цю вулицю приймемо; закінчуються на вулиці Пушкінській підготовчі роботи під асфальтування, і ми плануємо, що за місяць Пушкінська буде заасфальтована. З сьогоднішнього дня починаються роботи по вулиці Вериківського, починаємо ремонтувати прибудинкову територію по Гостомельському шосе. Тобто по місту дуже багато робиться, і до осені в нас у планах це все завершити».

Владислав Зелінський:
«Якщо так далі буде, то, я думаю, Ірпінь можна буде порівняти з найкращими містами не те що нашої країни, але й світу».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300