Реклама

В Ірпені стартує капремонт багатоповерхівки по вулиці Северинівська, 160-2 

В Ірпені стартує капремонт багатоповерхівки по вулиці Северинівська, 160-2 

Сьогодні в Ірпені відбулась робоча нарада щодо початку капітального ремонту багатоквартирного житлового будинку по вул. Северинівська, 160-2. Перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук разом з представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ), підрядниками та проектантами обговорили початок капремонту багатоповерхівки.

Біля багатоквартирного житлового будинку вже розпочались огороджувальні роботи, будівельники організовують будівельний майданчик та розпочинаються активні будівельні роботи з капітального ремонту. 

Img 2164

Проєктом капітального ремонту будинку передбачено відновлення та підсилення залізобетонних панелей зовнішньої несучої стіни; заміна та підсилення пошкодженої частини покрівлі та технічного поверху, відновлення козирків; підсилення та заміна пошкоджених віконних і дверних прорізів; фасадні роботи з утепленням; електромонтажні роботи з заміни електроосвітлення сходів та тамбурів; заміна опорядження внутрішніх приміщень загального користування; роботи по відновленню вимощення тротуарів, відновлення газонів; встановлення системи блискавкозахисту.

Даний проєкт реалізується та фінансується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Київською обласною військовою адміністрацією та Ірпінською міською радою.

«Дякую представникам Міжнародної організації з міграції (МОМ), підрядникам, проектантам за конструктивний діалог та всебічне сприяння початку капітального ремонту будинку!», — зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!