В Ірпені стартує проєкт «Екіпаж лікарів»: пацієнтів прийматимуть у медпункті на колесах 

Imgonline Com Ua Bigpicture Wcmtatvcml5we

Відсьогодні Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги розпочинає проєкт «Екіпаж лікарів», у рамках якого містяни матимуть змогу отримати лікарські консультації, виміряти артеріальний тиск і рівень цукру та зробити ЕКГ в пересувному медпункті. Про це повідомила депутатка міської ради Євгенія Антонюк.

Вона зазначила, що протягом найближчого тижня автомобіль із медпрацівниками паркуватиметься в різних куточках мікрорайону СМУ.

«Знаково, що він (проєкт «Екіпаж лікарів» – ред.) за нашою ініціативою стартує зі СМУ – найбільш понівеченого російськими окупантами району Ірпеня. Шукайте автомобіль швидкої допомоги за розкладом на афіші. Ви зможете безкоштовно отримати консультацію терапевта, педіатра та зробити найпростіші аналізи. Декларація з сімейним лікарем не потрібна», – розповіла депутатка.

Проєкт реалізовується за сприяння міського голови Олександра Маркушина та підтримки Представництва в Україні Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Нагадаємо, минулого тижня школи Ірпінської громади, які найбільше постраждали під час бойових дій, отримали від ЮНІСЕФ 75 сучасних ноутбуків.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300