Реклама

В Ірпені стартує зоозахисна акція «Мій кіт, мій пес»

В Ірпені стартує зоозахисна акція «Мій кіт, мій пес»

Керівниця Служби захисту та лікування тварин (відділу ірпінського комунального підприємства «Управління благоустрою міста») Євгенія Мельник ініціювала акцію «Мій кіт, мій пес», учасники якої зможуть узяти під опіку одну з тварин, яким надала притулок Служба.  

«Друзі, запрошую вас взяти участь в акції «Мій кіт, мій пес»… Кожен з вас може взяти під опіку одного котика чи песика, які перебувають зараз у Центрі стерилізації та адопції безпритульних тварин (Ірпінь, вул. Покровська, 1щ). Для цього потрібно раз на місяць передати 5 кг корму нашим ірпінським котам та собакам. Ви також можете відвідувати свого улюбленця та допомагати шукати йому дім, робити фото з ним та дарувати йому радість спілкування з людиною», — зазначила Євгенія Мельник на своїй сторінці у фейсбуці.

Охочі взяти участь в акції та передати корм для тварин можуть зателефонувати на номери (063)2917790 (Олександр) і (063)4805186 (Наталія). На додаткові питання відповість Євгенія Мельник за номером (097)3029151.

Нагадаємо, в рамках ініційованого Службою захисту та лікування тварин проєкту «Дім усім» минулої неділі в Ірпені провели «котячий ярмарок», під час якого кожен охочий міг обрати собі домашнього улюбленця. Господарів знайшли 25 кошенят.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!