В Ірпені стартували ігри Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО (відео)

Після затяжного карантину в Ірпені нарешті відбувся перший у сезоні матч Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО. На стадіоні «Чемпіон» уже не вперше зустрілися команди «Ірпінь АТО» та «Побратим» із Броварів.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Відкриття цього чемпіонату проходить в Ірпені, на нашому стадіоні «Чемпіон». Ми дуже цим пишаємось і хочемо всім хлопцям побажати здоров’я, класної гри, удачі і перемог, звичайно».

Прапор на церемонії відкриття підняв один із найвідчайдушніших гравців «Ірпінь АТО» Богдан Середенко. Для багатьох у команді він – справжній приклад.    

Денис Красинський, капітан ФК «Ірпінь АТО»:
«Цю людину покалічила війна, але його бажання грати у футбол і любов до футболу набагато більші, ніж його травма. І тому хлопчина, навіть не маючи повноцінної стопи, дуже непогано себе показує в команді. Ми дуже з великою повагою ставимося до нього».

Богдан Середенко, гравець ФК «Ірпінь АТО»:
«Команда налаштовується — ми в цьому сезоні хочемо здобути перемогу в нашій Лізі. Оскільки багато хлопців прийшло до нас у команду, і вже не один рік граємо разом, то хочемо вже вищі місця займати».

І на це є всі підстави. Адже першу гру нового сезону «Ірпінь АТО» виграла у «Побратима» з рахунком 3:0.

Олексій Ковтун, капітан ФК «Побратим» (Бровари):
«Команда гарна. Наскільки я знаю, в цьому сезоні вона ще підсилилася гравцями ФК «Барс», який розпався. Дуже гарний стадіон у них. Дуже приємно, гостинні господарі — тільки хороші спогади».

Сьогодні в Лізі учасників АТО грають більше 80 команд із усієї України. Команда «Ірпінь АТО» грає в складі Північного дивізіону, який налічує 10 команд.

Денис Красинський:
«Раз на тиждень у нас проходять ігри: через тиждень ми приймаємо вдома, через тиждень їдемо на виїзд Сумська область, Чернігівська, Житомирська — це наш дивізіон «Північ».

Наступна гра Північного дивізіону відбудеться вже цієї суботи, 20 червня, о 9.00 на стадіоні «Чемпіон». «Ірпінь АТО» гратиме з командою «Іванків АТО».


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300