В Ірпені стартував конкурс дитячих малюнків «Різдвяна листівка»

Photo.896

Ірпінська благодійна організація «Фундація добрих справ» спільно з фондом «Juntos por la vida» (Валенсія, Іспанія) проводить в Ірпені онлайн-конкурс дитячих малюнків «Різдвяна листівка». Про це повідомила організаторка конкурсу, голова «Фундації добрих справ» Надія Філімонова-Скрипка.

Учасники творчого змагання діляться на вікові категорії: 5–6, 7–9 і 10–13 років. Тема малюнків – «Різдвяна листівка».

Щоб подати роботу на конкурс, дитина повинна намалювати малюнок, сфотографувати його та надіслати на емейл [email protected], вказавши своє прізвище, ім’я й по батькові та контакти для зв’язку. У випадку перемоги потрібно буде надати оригінал роботи.

Автори робіт отримають подарунки й грошові винагороди за перше (500 грн), друге (300 грн) і третє місце (200 грн) у кожній віковій категорії.

Роботи переможців будуть надруковані у вигляді вітальних різдвяних листівок.

Конкурс відбуватиметься до 9 грудня включно.

Нагородження триватиме з 10 до 15 грудня в Ірпені на вул. Покровській, 2 (Громадський центр для внутрішньо переміщених осіб).

Нагадаємо, за підтримки фундації «Juntos por la vida» в Ірпені реалізовуються різноманітні проєкти для дітей із родин вимушених переселенців та з соціально незахищених сімей. Зокрема, фундація фінансувала діяльність організованого Громадським центром для ВПО літнього табору «Країна Щасливія».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300