В Ірпені стартував обласний етап Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів (фото)

Photo 2021 05 22 10 54 37

В Ірпені на Київщині розпочався обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Змагання відкрив на центральній площі міста Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Найактивніші і найспортивніші депутати місцевих рад Київщини сьогодні – в Ірпені! Щойно ми відкрили обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. Щиро вітаю у нашому місті команди Вишгородського району, Броварської міської ради, Фастова, Боярки, Баришівської територіальної громади та Пристоличної сільської ради!» – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

Він закликав ірпінську громаду вболівати за команду місцевих депутатів, зауваживши, що до неї ввійшли представники різних фракцій. «Спорт дійсно об’єднує!» – підкреслив міський голова.

«Всім учасникам – результативної гри, яскравих емоцій, і нехай переможе найсильніший!» – побажав Маркушин.

Нагадаємо, учасники спартакіади змагатимуться в кількох видах спорту: гратимуть у волейбол, міні-футбол, теніс, шахи і шашки. Ігри проходитимуть на базі ДЮСШ, Шахово-шашкового клубу та школи №12.

За результатами турніру буде сформована збірна команда Київщини для участі у фінальному етапі Всеукраїнської спартакіади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300