В Ірпені стартував прийом заявок на Громадський бюджет

Photoeditorsdk Export (60)

В Ірпені розпочався прийом заявок на отримання фінансування проєктів за рахунок коштів Громадського бюджету, повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

«Дорогі ірпінці! Стартував прийом заявок на Громадський бюджет-2020. Цього року на ваші ідеї ми передбачили 3 000 000 гривень! А це означає, що ви маєте ще ширші можливості, щоб реалізувати проєкти, які зроблять ваші вулиці і двори кращими. Це можуть бути нові спортивні та дитячі майданчики, затишні альтанки, системи відеоспостереження, альпійські гірки, проєкти з озеленення тощо. Громадський бюджет – це реальна можливість самому вирішити, на що спрямувати бюджетні кошти», — відзначив перший заступник мера.

За його словами, за чотири роки в Ірпені вже реалізували понад 40 проєктів Громадського бюджету, ще 15 – у процесі втілення.

«Тому й зараз не втрачайте часу і пропонуйте свої ідеї! Заявки приймаємо до 23 серпня. Детальну інформацію можна знайти на сайті ІМР. Консультації за номером (04597) 67-407. Успіхів!» — зазначив Олександр Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300