В Ірпені стартував восьмий сезон літніх музичних вечорів

Photoeditorsdk Export (2)

В Ірпені стартував восьмий сезон традиційних літніх музичних вечорів під відкритим небом. У суботу на вул. Шевченка, біля дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського, виступив квінтет Національної філармонії України «Philharmonic Brass Ukraine».

«Наші традиції – то підгрунтя невичерпної народної мудрості, унікального патріотизму та самовідданої любові до Батьківщини. Особливо тоді, коли наші хлопці і дівчата на передовій зі зброєю в руках боронять нашу незалежність, ми повинні зберегти та примножити традиції минувшини і сьогодення. Саме тому, як символ незламності українських культурних традицій та мистецьких традицій сучасного Ірпеня, ми розпочинаємо 8 сезон літніх музичних вечорів. Сподіваюсь, що в цьому році, окрім естетичного задоволення, вони додадуть кожному з нас впевненості в нашу перемогу, стануть місточком до майбутнього мирного життя і затишку», – написала на своїй сторінці у фейсбуці керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

За її словами, особливістю цього сезону є те, що «всі артисти даруватимуть свою творчість на волонтерських засадах і місто не витратить на його організацію жодної гривні».

«Дякую вам усім щиро, люди мистецтва, за те, що несете світло і душевну радість тим, хто потребує моральної розради. Дякую нашим захисникам та міському голові Олександру Маркушину за можливість жити в мирному Ірпені. Особливо вдячна за організацію сезону Ірині Каленчук, колективу Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського, Національній філармонії України, Національному будинку органної та камерної музики України та усім, хто допомагає нам на культурному фронті. Чекаємо наших традиційних та нових глядачів!» – зазначила Євгенія Антонюк.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300