В Ірпені створять нову екологічно-оздоровчу зону

Криничка3

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин провів нараду щодо благоустрою гідрологічного заказника «Криничка» та ландшафтного заказника «Мужеловський» і запросив ірпінців долучитися до робочої групи щодо створення нового парку на територїї їх розташування.

Про це він повідомив у своєму фейсбуці.

«Відбулася робоча зустріч із захисниками гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка» та проектантами. Це дійсно унікальний природний куточок Приірпіння з цілющими властивостями води, який обов`язково потрібно зберегти для наших мешканців. Джерело є дуже популярним і затребуваним серед ірпінчан, тому благоустрій території навколо нього є вкрай необхідним.

Дякуємо ірпінчанам, які представили концепцію з передпроектним дослідженням ландшафтного заказника «Мужеловський» та гідрологічного заказника «Криничка» як єдиного рекреаційного комплексу», — написав він.

Він також зазначив, що результатом робочої зустрічі стала домовленість, що у вересні цього року будуть проведені громадські слухання щодо планування нового парку на даній території.

«Тому запрошуємо усіх долучитися до робочої групи та разом створити нову екологічно-оздоровчу візитівку Ірпеня», — звернувся Олександр Маркушин до ірпінців.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300