В Ірпені створили туристичний портал міста

Що цікавого можна побачити в Ірпені? Де смачно пообідати чи переночувати? Відтепер про це гості та мешканці міста зможуть дізнаватися на новому туристичному порталі Ірпеня.

Дарина Катькало, координатор проекту:

«Зараз до міста приїжджає дуже багато туристів, гостей. І ми зрозуміли, що в місті немає ресурсу, який би міг людям зорієнтуватися в місті, зрозуміти, які є інфраструктурні проекти, заклади харчування, де можна залишитися на ніч – готелі, хостели. Тому виникла потреба створення туристичного порталу міста».

На сайті irpin.ua можна здійснити віртуальну прогулянку Ірпенем. Побачити його парки, площі, вулиці. Дізнатися про найпопулярніші кав’ярні та кафе чи вибрати готель. А для поціновувачів історії та старовини створили розділ он-лайн музей, де представлені експонати Ірпінського історико-краєзнавчого музею.

Анатолій Зборовський, директор Ірпінського історико-краєзнавчого музею:     

«Кожна людина у вільний та зручний для себе час зможе зайти на сторінку музею та оглянути експонати, ознайомитися з історією нашого краю, з його змінами, скарбами та здобутками».

Щоб ознайомитися з Ірпенем та його принадами ближче, на туристичному порталі можна замовити екскурсію містом. Також там розміщуватимуть останні новини та афіші подій регіону.

Дарина Катькало, координатор проекту:

«Сайт буде розширюватися, буде збільшуватися інформаційна база, додаватися до неї заклади, які зараз ще не встигли внести, а також нові  заклади».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300