В Ірпені та Коцюбинському проведуть змагання пам’яті ірпінського тренера Олександра Шеремета

17884244 1979137738984080 7663607970768538167 N

22-23 квітня в Ірпені та у селищі Коцюбинське проведуть змагання зі спортивного орієнтування. Захід присвячений тренеру Ірпінської ДЮСШ Олександру Шеремету, якого у березні минулого року вбили російські окупанти. Клуб «Kyiv region O-team» запрошує усіх охочих долучатися.

«Місцеві громади Ірпеня та Коцюбинського доклали багато зусиль, щоб відновити життя на звільнених від російських окупантів територіях. Повертаються не лише люди, а й спортивні заходи. І ми запрошуємо вас побачити це на власні очі»,— написали у клубі.

Спортсменам обіцяють нові карти, цікаві місцевості, захопливі дистанції, фантастичні парки і сюрпризи. Частина дистанції буде пролягати вздовж ірпінської набережної, яка є найбільшою на Київщині.

Змагання проводитимуть у 10 вікових категоріях. Взяти участь можуть команди із різних областей та міст України. Щоб долучитись, треба заповнити заявку ТУТ. Реєстрація проводиться до 19 квітня.

Олександр Шеремет був тренером зі спортивного орієнтування, майстром спорту України, працював в Ірпінській ДЮСШ. У перші дні війни він вивіз свою сім’ю з Ірпеня. Але вже невдовзі повернувся у місто, щоб доглядати за батьком та допомагати знайомим. 25 березня Олександра схопили російські військові й забрали з собою. А вже 31 березня його тіло привезли до моргу в Боярці, на грудях було п’ять отворів від куль.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300