В Ірпені триває челендж зі збору допомоги для людей з інвалідністю (відео)

Пакети з продуктами, засобами особистої гігієни та маленькими подарунками. Все це – для підопічних Ірпінського територіального центру соціальної допомоги. Зібране в рамках челенджу до Дня людей з інвалідністю, який у всьому світі відзначають 3 грудня.

Ініціаторами акції виступили депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Антон Головенко та директорка Терцентру Діана Бондар.

Діана Бондар, директорка Територіального центру соціального обслуговування:
«За цей період – два тижні – ми зібрали близько 35 пайків. На даний час у нас перебуває на обліку 45 людей з особливими потребами. Я думаю, день-другий – і ми закриємо це питання. У п’ятницю будемо розвозити ці продуктові набори до наших підопічних».

Призерка Олімпійських ігор у Токіо Ірина Коляденко та представники спортивного клубу «Бойова жаба» залюбки долучилися до благодійного челенджу.

Ірина Коляденко, призерка Олімпійських ігор у Токіо:
«Оскільки 3 грудня відзначають День людей із обмеженими можливостями, ми вирішили спортивною спільнотою Ірпеня підтримати цих людей і привезли невеликі продуктові набори».

Іван Садич, керівник спортивного клубу «Бойова жаба»:
«»Бойова жаба» завжди підтримує, бере участь в ініціативах, які направлені на благодійні справи. Маючи таку звичку, ми були раді на заклик пана Антона Головенка взяти участь у добрій справі, допомогти людям із обмеженими можливостями».

Такі челенджі для Ірпеня стали вже традиційними. До них долучаються і волонтери, і представники міської влади.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:
«Мені було дуже приємно, що на наш челендж відгукнулося так багато людей, і я їм дуже вдячний. Закликаю всіх підприємців, незалежно від того, який бізнес ви ведете, допомагати ближньому, допомагати людям похилого віку, допомагати людям із обмеженими можливостями і бути відповідальною частиною нашої громади».

Ви також можете долучитися до челенджу зі збору допомоги для людей з інвалідністю. Одяг, взуття та продуктові набори можна передати в Територіальний центр соціального обслуговування в будні з 9:00 до 17:00.

Андрій Літвинов, радник Ірпінського міського голови:
«Підтримка таких людей потрібна завжди, кожного дня, а не тільки напередодні Дня людей з обмеженими можливостями».

Більше інформації можна отримати за телефоном (067)369-72-56 (Діана Бондар).

                                                                             
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300