В Ірпені урочисто відкрили новозбудований корпус школи №1 (фото)

240404987 3185324951754005 1885148052277456254 N

Сьогодні в Ірпені урочисто відкрили новозбудований триповерховий корпус спеціалізованої загальноосвітньої школи художнього профілю №1 ім. А. С. Макаренка. У відкритті взяли участь Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, народні депутати, представники Міністерства освіти і науки, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та його заступники, депутати міської ради, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, педагоги, учні, батьки школярів.

Новий корпус школи №1 – це, фактично, «ще один повноцінний заклад освіти, який наша громада звела та повністю облаштувала лише за власні кошти», наголосив Олександр Маркушин.

«Тепер школа №1 може прийняти не близько 300, як це було раніше, а понад 1100 учнів! Тут є два спортзали, актова зала, бібліотека і своя окрема їдальня. Крім того, ми повністю оновили й шкільний двір – зараз він із сучасними біговими доріжками, новими спортмайданчиками і красивими клумбами», – відзначив мер.

Він нагадав, що раніше в Ірпені також збудували й новий корпус школи №17 на 19 класів та надбудували поверх школи №2 на 8 класів. У найближчих планах міської влади – будівництво корпусу для початкової школи в Ірпінському ліцеї №3.

«Дякую Голові Верховної Ради Дмитру Разумкову, народним депутатам, представникам Міністерства освіти та лідеру партії «Нові Обличчя» Володимиру Карплюку за підтримку. Разом з нашою громадою ми – сильна команда!» – наголосив Олександр Маркушин.

Він привітав усіх школярів, їхніх батьків та освітян із початком нового навчального року. «Нехай він буде легким і цікавим для всіх! І головне – всім міцного здоров’я та щоб цього разу без усіляких там карантинів!» – зазначив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300