В Ірпені утеплюють дитячий садочок «Радість» (відео)

Буде не лише красиво, але тепло й затишно. Ірпінський дитячий садочок «Радість» першого вересня зустріне своїх вихованців кардинально оновленим фасадом. 35 років тому, коли будували це приміщення, його не утеплили. А згодом ще й почала опадати облицювальна плитка. Тому зараз, поки літня пора і діти на канікулах, садочок утеплюють.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Садок був зроблений і обклеєний плиткою. Плитка почала відпадати і це була небезпека для наших дітей. У цьому році ми розробили проєкт, пройшли тендерну процедуру і зараз ми бачимо, хлопці приступили вже до виконання цих робіт». 

Основні роботи з утеплення планують зробити за кілька місяців. Головне, щоб погода не завадила. Бо якщо йтимуть дощі, процес загальмується. Завідувачка дитсадка Тетяна Господарчук каже, не проблема, якщо ремонт триватиме й у вересні, коли прийдуть діти. Це небезпеки не створить. Приміщення має кілька вхідних груп і можна спланувати, які з них задіяти. Зізнається, тимчасові незручності ладні перетерпіти, бо зустріти зиму в теплі — значно важливіше.

Тетяна Господарчук, завідувачка дитсадка «Радість»:

«Тільки хочу слова подяки висловлювати керівництву міста, що дуже й дуже ми раді. І не тільки ми, але й батьки. І насамперед — це діти. Тому що все це для дітей».

Керівниця дитсадка каже, утеплення будівлі — не перша і не єдина проблема, яку взялося вирішувати місто. Заклад активно почали оновлювати відколи депутатом міськради від БКЗ став Андрій Літвинов. Він і взяв цей садочок під свою опіку.

Андрій Літвинов, депутат ІМР від партії «Нові обличчя»:

«Тут були роздовбані усі доріжки, неможливо було діткам бігати, були ями по коліна. Перше, що ми зробили — заасфальтували усі доріжки навколо садочка. Друге питання було – зняти аварійну плитку, яка заважала і була небезпечною для дітей. Крім того у нас вирішуються і внутрішні питання садочка. На сесії 29 липня, вже і бюджетна комісія, і міський голова проконтролював дане питання, виділяються кошти на розведення інтернет-мережі по садочку. Крім того, ми постійно оновлюємо меблі в групах».

Це далеко не весь перелік того, що зроблено і що планують зробити ще. Андрій Літвинов каже, дитсадком «Радість» опікуватиметься й надалі, щоб його вихованці, працівники і батьки мали ще більше радості. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

18 Mar 18:14

Детальніше
Історичний день: Київщина та штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю

18 Mar 13:57

Детальніше
Спортсмени з Ірпеня вибороли 3 місце на Чемпіонаті Києва з кікбоксингу

18 Mar 09:54

Детальніше
Ситуація є найбільш оптимальною: скільки потрібно часу, щоб дістатися з Ірпеня до Києва

17 Mar 15:32

Детальніше
Українська міфологія крутіша за Marvel: у Києві презентували фентезі за мотивами українських міфів «Кий і морозна орда»

17 Mar 13:51

Детальніше
В Ірпені показали документальну виставу про права жінок і гендерну рівність (відео)

17 Mar 13:41

Детальніше
Перший весняний концерт просто неба: DOROFEEVA зіграє сольник в Osocor Residence 

17 Mar 13:33

Детальніше
єВідновлення: Кабмін збільшив коефіцієнт вартості житла в Ірпені

15 Mar 21:06

Детальніше
Всі новини