В Ірпені утеплюють школу №1

В Ірпені триває масштабна реконструкція загальноосвітніх шкіл. Наразі в школі художнього профілю №1 замінюють вікна, утеплюють спортивну залу і фасад будівлі. Після утеплення школа не лише матиме більш привабливий вигляд, це дозволить економити кошти міського бюджету.

Ігор Дворніков, директор комунального підприємства «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«Фасад – це обличчя школи, тому має бути виконано все з усією відповідальністю. Щодня два-три рази наші інженери виїздять сюди, контролюють, роблять фотофіксацію. І навіть після закінчення ми будемо робити шурфи та перевіряти якість виконаних робіт. Якщо щось буде зроблено неякісно або не буде відповідати державним будівельним нормам, будуть робити знову».

ЗОШ №1 – найстарший освітній заклад Ірпеня. Тому і ставлення до нього – особливе.

Олег Білорус, начальник управління освіти і науки міської ради: 
«У кінці серпня будемо відзначати 80-річчя навчального закладу. Це вже дійсно ціла історія. І сьогодні ми спостерігаємо, як школа отримує своє друге життя – як у зовнішньому вигляді, так щодо змісту освіти».

Сьогодні в цій школі навчається близько 800 дітей. Але оскільки населення міста зростає, в планах керівництва Ірпеня – побудувати новий корпус.

Олександр Маркушин, перший заступник міського голови:
«У наступному році ми плануємо добудувати триповерховий корпус. Завдання цього року стоїть – зробити проектну документацію, погодити її повністю, виставити на обговорення – і з наступного року провести тендер та почати будівництво».  

Наразі ж роботи йдуть повним ходом у всіх освітніх закладах Ірпеня. Адже навчальний рік – не за горами.

Олег Білорус: 
«Дійсно, ми сьогодні маємо констатувати факт, що Ірпінська міська рада приділяє дуже серйозну увагу питанням освіти – зокрема, реконструкції, капітальним і поточним ремонтам навчальних закладів. Величезні обсяги робіт сьогодні тривають по всіх закладах – як дошкільних, так і загальної середньої освіти. Це ремонти класів, покрівель, спортивних залів, їдалень, утеплення шкіл, упорядкування територій і т. ін.».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300