Реклама

В Ірпені відбувся фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я» (відео)

Мами, тати і їхні діти! Усі до школи! Й усі вчитися. Але не за партами, а у спортзалі. Вже вдруге після деокупації Київщини в Ірпені відбувся традиційний міський фестиваль спортивних родин «Тато, мама, я — спортивна сім’я». Учасники кажуть, тут і справді є чому повчитися.

Команда Самороків:

«Вони вчать командній роботі в родині. Цілісність. Щоб сім’я була разом. Разом до перемоги, і кожен свою частинку в перемогу додає».

Найспортивніші учнівські родини Ірпеня зібралися у ліцеї Лінгвіст. Понад тридцять років тому саме з цього закладу і розпочиналися веселі старти.

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:

«Ми починали проводити такі заходи саме у цій школі. Потім пішли по школах. Щоб у кожній школі вчителі фізкультури не втрачали своєї кондиції: готувалися, придумували естафети. Це відповідальність — проводити міські змагання з якогось виду спорту».

Цього разу у турнірі взяли участь 18 родин. Вони представляли вісім міських шкіл. Як і зазвичай, за перемогу змагалися представники двох груп: перші — другі класи та треті-четверті. Командам треба було продемонструвати свої спортивні таланти у чотирьох естафетах. А в кожній із них – три етапи із завданнями різної складності.

Команда Радецьких:

«Я люблю бігати в основному. То я так рада була, що просто розвіялась».

Команда Оселедців

«Завдання гарні. Спортивна ідея організувати такий сімейний відпочинок – це дуже добре. Усі тримаються, усі молодці».

Команда Свистунових:

«Найважче дитині. Хвилюється. Хоче виграти. — Бо я ніколи не вигравав».

У результаті драйвової боротьби грамоти і подарунки отримали всі учасники змагань. Але переможцями стало дві найспортивніші родини. У категорії перші – други класи перше місце здобула команда Ємельянових

Команда Ємельянових:

«Ми взяли участь для того, щоб підтримати цей рух сімейних активностей, бо це допомагає як і розвитку спорту і благоустрою сім’ї. Адже це укріплює завдяки духу змагань, духу об’єднання. Спорт, сім’я – це завжди позитивно».

У категорії треті-четверті класи переможне місце — у родини Фельфнерів

Команада Фельфнерів:

«Ми спортивна сім’я. Любимо спорт. Надихаємо наше молодше покоління бути загартованими».

Цей спортивний захід відбувся за підтримки депутата Ірпінської міськради Олександра Пащинського та президентки Молодіжного парламенту Ірпеня Олександри Ільніцької.

Олександра Ільніцька, президентка Молодіжного парламенту Ірпеня:

«У рамках діяльності Молодіжного Парламенту є проєкт «Спортивна ліга». Тому сьогодні ми охоче долучилися до заходу, де кожна сім’я продемонструвала свої родинні цінності, згуртованість і провела приємно час»

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:

«Події, ті що стосуються спорту, я сприймаю скрізь позитивно. Якщо сім’я спортивна, а у нас і місто – місто спорту, то і розвиток у цьому напрямку буде правильний».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!