Реклама

В Ірпені відбувся перший звітний концерт «Irpin Dance Сentre» (відео)

Олександра Бартош, вихованка «Irpin Dance Сentre»:

«Я очікую, що я буду сьогодні виступати і дуже гарно станцюю свій танець».

У яскравому костюмі, із блискітками на щічках вона готова підкорювати сцену. Це – пʼятирічна Сашуня із Бучі. У березні 2022 вона стала очевидицею страшних звірств росіян. Після порятунку із «міста смерті» дівчинка довго не усміхалася. Повернути радість у її життя допомогли танці.

Сашуня – вихованка сучасного танцювального центру «Irpin Dance Сentre». Цими вихідними в Ірпені відбувся його звітний концерт.

Ангеліна Бартош, мама вихованки «Irpin Dance Сentre», мешканка Бучі:

«Я дякувала вже безліч разів «Irpin Dance Сentre» за те, що вони зробили для нас. Це точно більше, аніж просто танці. Вона тут відновилася, змінилася. Це помітила вся родина».

Позитивні зміни від навчання в «Irpin Dance Сentre» помічають і батьки, і самі вихованці центру.

Мілана, вихованка «Irpin Dance Сentre»:

«Це приносить багато різноманітних емоцій. Ти можеш відкрити себе, показати, ким ти можеш бути, яка ти».

Учні «Irpin Dance Сentre» й справді дуже багатогранні. Ніжні й тендітні, яскраві та драйвові. Це вони довели під час свого звітного концерту. Підготували номери у найрізноманітніших стилях. Наприклад, так запалювали підкорювачки jazz-funk – група «J-Girls».

А так чарували прихильниці ніжної хореографії – contemporary.

А ще на сцені запалювали брейк-дансери та хіп-хопери. Дивували денс-міксери. Захоплювали й спільні номери вихованців із тренерами «Irpin Dance Сentre».

Яскравою і несподіваною кульмінацією шоу став спільний виступ усіх учасників концерту.

Анастасія, мешканка Ірпеня:

 «Я була на балконі, вболівала за доньку так, що я зірвала голос. Але це було круто, дуже круто».

Сергій Банько, тренер «Irpin Dance Сentre»:

 «Для багатьох – це взагалі перший вихід на сцену. І мене навіть не цікавило, як вони там крок зробили, туди не туди. Вони вийшли і дали енергію. Для глядача головне – енергія. Вони не забоялися, не почали дивитися в підлогу. Вони дали енергію».

Такий масштабний захід планували провести ще у 2021-му, коли «Irpin Dance Сentre» вперше відчинив свої двері для тих, хто мріє танцювати. Тоді завадив коронавірус, а згодом війна.

У червні 2022-го центр відновив свою роботу. Останніх 3 місяці наполегливо готувався до концерту.

Катерина Бадікова, засновниця «Irpin Dance Сentre»:

«Я безмежно вдячна всій своїй команді. Я вірю, що це наш не останній концерт, це перший. Ми дуже хвилювалися. Це не легко, скажу я вам, навіть почавши підготовку за пів року, ми дуже плідно працювали. Це дуже складно. Але воно того вартує. Я дуже вдячна всім! І дітям, і батькам, і всім!».

Юнія Фурман, тренерка «Irpin Dance Сentre»:

«Я знаю, що я роблю справу свого життя. Це моє покликання. Я дуже сильно люблю наш колектив, я дуже сильно люблю нашу команду. Справді, «Irpin Dance Сentre» – це про сім’ю».

Це – про дуже велику сім’ю. В «Irpin Dance Сentre» вже навчається понад 200 учнів. Але команда центру готова приймати ще нових членів родини.

Марія Монастирська, управителька «Irpin Dance Сentre»:

 «Запрошую кожного долучитися до нашої сім’ї, до «Irpin Dance Сentre», щоб отримати якісне навчання і що найголовніше – емоції! Емоції, які ви будете переживати щоразу. Вулиця Григорія Сковороди 13/3».

Також можете стукати у дірект «Irpin Dance Сentre» в інстаграмі. Або ж телефонуйте за номером – 073 726 90 77.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!