В Ірпені відбувся Всеукраїнський багатожанровий фестиваль «Молодий Ірпінь»

Photo 2021 06 29 16 10 25

В Ірпені, в парку Незнайка, вперше відбувся багатожанровий фестиваль «Молодий Ірпінь». Основна мета цього фестивалю – допомагати людям розкривати свої таланти. А його унікальність полягає в тому, що немає жодних обмежень: ні стосовно віку, ні стосовно жанру.

«Найстаршій учасниці – 42 роки, а наймолодшій – 5, тому немає жодних заборон. Лише трішки шкода, що цього року зареєструвалося мало учасників. Тим не менш, я впевнена, що свято буде дуже яскравим!» – розповіла перед початком «Молодого Ірпеня» його організаторка Ксенія Власенко (співачка XENA).

У програмі фестивалю поєдналися вокал, хореографія, поезія, інструментальна музика і навіть театральне мистецтво у виконанні учасників із Ірпеня, Києва, Дніпра, Харкова та Броварів. А переможцями за одноголосним висновком журі став вокальний дует киян Олександра Москового та Анни Романенко.

«Найголовніше в таких заходах те, що завдяки їм ми допомагаємо талановитим людям проявити, розкрити себе, показати свої вміння глядачеві», – зазначив співорганізатор фестивалю, депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут.

Головними родзинками свята став показ етно одягу @vilna.ptaha.ua від полтавської дизайнерки Інни Корнієнко та гала-концерт за участі запрошених артистів: AMI, YATSUTA, Наталії Мирної, Марії Зафри, Марі Пежо та інших. Хедлайнером гала-концерту стала Miss Iris.

Ксенія Власенко наголошує: незважаючи на те, що цей фестиваль тільки зароджується в Ірпені, він пройшов на дуже високому рівні. «Безмежно дякую цьому прекрасному місту за атмосферу! Це було справді яскраво та незабутньо! По усміхнених обличчях неважко здогадатися, що в людей залишаться лише приємні враження», – зауважила Ксенія.

Фестиваль відбувся за підтримки Ірпінської міської ради, «33 каналу», радіостанції «Армія FM», компанії «Vitmix» та інших. Генеральним спонсором виступила сімейна агенція нерухомості «Liberty».

«Ми будемо надалі залучати до таких фестивалів спонсорів, молодь і старших людей та взагалі всіх охочих, тому що в нас справді дуже талановитий український народ», – зауважив Сергій Когут.

«У 2022 році ми виведемо цей фестиваль на більш масштабний рівень. Адже Ірпінь – це сучасне молоде європейське місто, яке ідеально підходить для всеукраїнського конкурсу талантів!» – додала Ксенія Власенко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300