В Ірпені відбувся Всеукраїнський турнір із художньої гімнастики (відео)

В Ірпені на Київщині відбувся традиційний Всеукраїнський  турнір із художньої гімнастики «Восходящая звезда». Поборотися за місця на п’єдесталі з’їхалися близько 200 учасниць – юні спортсменки з понад 10 міст України.

Ольга Яріна, тренерка СК «Восходящая Звезда»:
«Художня гімнастика – один із найкрасивіших видів спорту, особливо для дівчинки. Вони дуже витончені, граціозні, гнучкі».

Невагомі, мов пір’їнки. Саме так кружляли залою елегантні учасниці. Дивували глядача артистизмом, захоплювали красою та складними гімнастичними трюками. Маленькі красуні змагалися у трьох вікових категоріях – з 2014 по 2016 р. н.

Ірпінь традиційно представляли вихованки спортивного клубу «Восходящая звезда» у складі 31 учасниці. У результаті турніру вони завоювали 8 золотих кубків і медалей, 12 срібних та 11 бронзових.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Маленькі діти, ще по 7 рочків, але вже досягли певних результатів, отримали свої – я  впевнений, що не перші – медалі. У них ще все попереду, тому я в них вірю і буду вболівати».

Ольга Яріна:
«Завдяки підтримці мера міста, депутатів, відділу спорту, завдяки нашій великій дружній команді відбулося це свято для дітей, щоб вони вміли перемагати й завойовувати перші місця».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300