В Ірпені відкриють «Astor School» (відео)

Photoeditorsdk Export (67)

Цього року в самому центрі Ірпеня зявиться нова школа «Astor School». Це буде приватний освітній заклад із сучасним підходом до навчання. Саме зараз триває активна підготовка чотириповерхової будівлі на вулиці Соборній. 1 вересня тут мають прийняти 500 учнів.

Команда, яка створює школу – професійна і досвідчена. Адже вже два роки «Astor School» успішно діє в Білогородці на Київщині. За такою ж моделлю працюватиме школа і в Ірпені. Це повноцінний ліцензований освітній заклад, де навчаються за державною програмою Міністерства освіти. Засновники зробили ставку на якість викладання, комфорт та безпеку. Тут учні поглиблено вивчають англійську мову, а також уже з першого класу навчаються фінансовій грамотності.

«Це допоможе дітям у майбутньому швидше відкрити власний бізнес, щоб вони були фінансово незалежними. Ми мотивуємо їх створювати власні бізнес-проєкти, пояснюючи, що чим раніше вони це зроблять, тим швидше стануть фінансово незалежними, навіть від батьків. Їм ця ідея подобається, і учні старших класів уже можуть це самостійно робити», – розповідає засновник і директор «Astor School» Андрій Піллероа.

У школі діти перебувають цілий день – з 8-ї ранку до 19-ї. А за потреби можуть залишатися й до 22-ї вечора. Із вчителями виконують домашнє завдання, відвідують щодня два гуртки на вибір, харчуються та відпочивають. Тож батькам не доводиться ні про що турбуватися.

«Дітям подобається в школі. Тут немає такого, щоб вони чекали, коли вже закінчаться уроки, щоби побігти додому. Вони звикають, що тут їхні друзі, все зроблено для них. Повчилися – поїли, знову повчилися – пішли погуляти. Так само буде і в школі в Ірпені», – каже директор закладу.

Вступаючи в «Astor School», учень отримує всі потрібні підручники та канцелярію на весь навчальний рік. Також школа забезпечує ноутбуками та іншою технікою. А от телефонами тут користуватися не дозволено. За словами Андрія Піллероа, діти віддають свої телефони охороні зранку, щойно прийшовши до школи. А отримати їх назад можуть лише після закінчення занять.

Особливу увагу в школі приділяють безпеці. Сторонні сюди зайти не можуть. Навіть для батьків вхід обмежений. Двір повністю закритий, а в приміщенні ведеться цілодобовий відеонагляд. Це дозволяє відслідковувати навчальний процес та поведінку учнів. Наприклад, у школі в Ірпені буде встановлено 90 відеокамер.

«Якщо у нас виникають якісь нестандартні ситуації, коли потрібно показати батькам, що насправді відбувалося, ми беремо відеозапис, відправляємо їм у вайбер – і відразу знімається багато питань. У нас, можна сказати, як у Європі – демократія, але підконтрольна, і діти розуміють, що правила порушувати не можна», – зазначає Андрій Піллероа.

Приміщення «Astor School» в Ірпені облаштують так само, як у Білогородці. Школа буде дуже світла, простора, укомплектована зручними екологічно чистими меблями. Фінальний результат мешканці Ірпеня зможуть побачити вже у серпні. А тим часом у школу триває набір учнів. Усі деталі можна дізнатися на сайті «Astor School».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300