В Ірпені відкрилася школа естрадної майстерності «Talant Production» (відео)

У мистецькій родині Ірпеня – напрочуд дивовижне поповнення: на початку вересня тут відкрилася школа естрадної майстерності «Talant Production».

Ксенія Осика, директор школи естрадної майстерності «Talant Production»:
«Мене дуже часто питають, чому саме Ірпінь? Я можу абсолютно стовідсотково сказати, що Ірпінь — це місто, яке динамічно розвивається, і тому абсолютно логічним було те, що «Talant Production» з’явився в місті Ірпінь, бо ми динамічно розвиваємося самі — як продюсерський центр, як школа естрадної майстерності, і наші діти ростуть, займають призові місця на міжнародних конкурсах, представляють Україну на міжнародному рівні».

За вісім років існування в Києві про вихованців «Talant Production» дізналися не лише в Україні, а й далеко за її межами, адже учні школи регулярно беруть участь у різноманітних творчих проєктах і активно співпрацюють із зірками шоу-бізнесу. 

Ксенія Осика:
«Наприклад, нещодавно ми відспівали сольний концерт артиста українського шоу-бізнесу
Pianoбоя в Палаці спорту. 50 наших дітей виступали з ним абсолютно весь концерт».

Даша Байрамова, учениця школи естрадної майстерності «Talant Production»:
«У нас була підготовка до концерту Pianoбоя в Палаці спорту — це були репетиції з 11-ї години ранку до 11-ї вечора. Це було просто неймовірно, у нас була дуже сімейна атмосфера, ми замовляли собі їжу, було дуже весело. Мені здається, що найголовніше — це коли ти відчуваєш себе, як удома».

Хоча в Ірпені школа тільки-но відкрилася, тут уже займаються більше 40 учнів. Окрім естрадного вокалу, в «Talant Production» навчають хореографії та акторській майстерності.

Маргарита Самойлова, учениця школи естрадної майстерності «Talant Production»:
«Після навчання акторського, після занять вокалом моє життя просто кардинально змінилося. Мені більше й більше хочеться виступати, показувати, яка я є. Мені дуже це подобається — зніматися, співати, дарувати усмішки людям. Це неймовірне відчуття».

Головний акцент у школі роблять на розкритті таланту кожної дитини і втіленні її мрії в життя.  

Анна Лугова, хореограф школи естрадної майстерності «Talant Production»:
«Найголовніше, щоб діти відчували себе вже з першого уроку справжніми артистами. Ми максимально стараємося, щоб вони раділи, щоб виходили з залу, з наших занять — і вже відчували себе талановитими».

Школа знаходиться в Ірпені за адресою: вулиця Університетська, 2/1.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300