В Ірпені відкрилася виставка на честь 90-річчя представниці видатної династії лікарів-гомеопатів Тетяни Попової

Photoeditorsdk Export 2020 09 17t120129.955

В Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відкрилася виставка на честь 90-літнього ювілею заслуженого лікаря України, Почесного президента Асоціації гомеопатів України Тетяни Попової —  дочки знаменитого лікаря-гомеопата Дем’яна Попова, на честь якого названа вулиця в Ірпені. Виставка називається «Тетяна Попова: «Я вірю в чудеса». Про це повідомив директор музею Анатолій Зборовський.

На виставці представлені фото і репродукції портретів ювілярки, її праці українською і в перекладах іноземними мовами, статті про неї та інтерв’ю. Відкрив експозицію син Тетяни Попової — відомий лікар-гомеопат і письменник Антон Попов.

«Тетяна Попова розпочала свій лікарський шлях як хірург, а потім продовжила працю свого батька — видатного лікаря-гомеопата Дем’яна Володимировича Попова. Її стаж роботи гомеопатом становить понад 50 років. Тетяна Попова — організатор і учасник міжнародних конгресів з гомеопатії в Україні і за кордоном. На міжнародному конгресі в Мексиці у 1990 році вона нагороджена почесною медаллю за розвиток гомеопатії в Україні. В її творчому доробку багато праць з гомеопатії. Тетяна Попова відзначена багатьма нагородами, зокрема почесною відзнакою «За заслуги у розвитку Ірпеня». Живе в Ірпені на вулиці імені свого батька», — розповів Анатолій Зборовський.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300