В Ірпені відкрили середню школу «Malina Campus» (відео)

Малина, як відомо – це смачно і корисно. А в Ірпені – ще й цікаво, яскраво і дуже по-сімейному. Мережа відомих у місті приватних освітніх закладів «Malina Kids» розрослася. Три роки тому тут з’явився дуже незвичайний дитячий садок, потім – початкова школа, а з цього вересня почала роботу унікальна ліцензована середня школа «Malina Campus». Її відкриття відзначили драйвовим святом із іграми та танцями для дітей і дорослих.  

Ідеально підстрижений соковито-зелений газон, стильні альпійські гірки та власне просторе приміщення, повністю обладнане для якісного навчання й комфортного відпочинку – все це про «Malina Campus».

Ірина, мама школяра:
«Мені здається, від цього важко відмовитися. Ми просто прийшли, походили – і я в захваті. Я вже закохана в це місце. Чому не я тут навчаюся, чому в мене немає такої можливості, а тільки в мого сина (сміється)? Але все найкраще – дітям».

Єва, учениця 7 класу:
«Насправді, тут усе чудово. По-перше, це умови, їжа, тут цікаво навчатися, вивчати якісь нові речі».

Олеся, мама школярок:
«Тут дуже комфортно, тут дуже спокійно, тут учителі, які хочуть змінити освіту і дати дітям більше, ніж якась стандартна освіта, яка є наразі. Тут дітям хочеться бути, вони сюди хочуть приходити, і це круто».

Окрім білосніжного роялю, грі на якому навчатимуться учні, ще однією унікальною «фішкою» школи є власний чималий басейн.

Ольга, маркетолог мережі «Malina Kids»:
«12 метрів завдовжки, з протитечією та підігрівом. Одне тренування на тиждень входить до вартості абонементу. І також ми дуже скоро можемо запросити інших діток на тренування. Слідкуйте за нами в соцмережах, ми обовязково вас запросимо» .

Велика високотехнологічна кухня, яка вже почала працювати на кейтерінг, і максимально корисне та збалансоване меню для школярів – це ще одна гордість «Malina Campus». Керує тут Ігор Горенко, бренд-шеф мережі ресторанів здорового харчування «Салатейра». Каже – головне на його кухні – безпека.  

Ігор Горенко, бренд-шеф мережі «Malina Kids»:
«Я завжди кажу батькам: якщо вони хочуть, можуть одягнути халат, бахіли, шапочку, маску, зайти й подивитися, як зберігається продукт, де зберігається, чим готують, як готують і які люди готують. Тобто максимально зроблено так, щоб це було відкрито, чесно, смачно і красиво».

До речі, на навчання в середню школу «Malina» перейшли всі без винятку учні початкової школи цієї мережі. У закладі кажуть – для їхнього колективу це найбільше визнання, й обіцяють і надалі працювати так, щоб у їхній школі кожна дитина була почута і для кожної знайшлося своє місце.

Ольга Савицька, директорка школи «Malina Campus»:
«Ми організовуємо такі активності, які дають змогу проявитися тим дітям, які ніколи б не проявилися, якби в нас була стандартна програма освіти. Тому що стандартна програма передбачає те, що проявляється лише одна категорія дітей, і лише одна категорія дітей є успішними. Всі решта є неуспішними – або посередніми, або навіть відстаючими. Але поставити їх у зовсім інші умови – і вони розкриваються. Тобто наша суть, наша концепція – розкрити кожну дитину. І в нас є для цього методи».

А втілює цю концепцію команда фахових педагогів, якою в «Malina» пишаються найбільше.

Михайло Левченко, завуч-методист «Malina Campus»:
«Ми не відходимо від державної програми, але завдяки, по-перше, методам навчання, по-друге – методу командної роботи і методу проєктно-дослідницькому ми виконуємо всю програму і відчуваємо те, що відбувається, а не тільки знаємо. Тобто, по суті, в нас діти не тільки знають, але й уміють та можуть».

Працює середня школа «Malina Campus» на вулиці Українській, 14А, поруч із парком «Центральний». Дізнатися більш детальну інформацію про неї можна на сайті malinacampus.com.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300